Уважаеми танцьори, музиканти, художествени ръководители и хореографи,  Приемете най-сърдечни поздрави от

...
Уважаеми танцьори, музиканти, художествени ръководители и хореографи, 
Приемете най-сърдечни поздрави от
Коментари Харесай

По повод 75-ата годишнина от създаването му: Иван Аспарухов поздрави Танцов състав Мездра

Уважаеми танцьори, музиканти, художествени ръководители и хореографи, 
Приемете най-сърдечни поздрави от името на жителите на община Мездра и персонално от мое име във връзка 75-годишнината от основаването на Фолклорен танцов отбор „ Мездра “ при НЧ „ Просвета 1925 “ - гр. Мездра! 
Позволете ми в този празничен ден да ви благодаря от името на локалната общественост за вашата народополезна активност за запазване, развиване и разпространение на българското фолклорно изкуство като неделима част от нашето национално благосъстояние. 
75 години са една достолепна възраст, която сама по себе си заслужава почитание. Един незабравим интервал, в който Ансамбъл „ Мездра “ се трансформира в емблема освен на нашия град и община, само че и на България. Доказателство за това са многочислените концерти и влиятелни награди на състава от национални и интернационалните състезания, фестивали и събори у нас и в чужбина. 
Нещо повече: с помощта на вашия и на създателите преди вас безрезервен труд генерации българи бяха възпитани в дух на родолюбие. 
Продължавайте да работите все по този начин неуморно за запазване на неповторимите български национални танци и хора́, инструментална музика и песни, за обогатявате на духовния живот на община Мездра и на страната ни!  
Предавайте своята обич към родния фолклор на по-младите, с цел да пребъде во веки веков българската просвета! 
Бъдете здрави, въодушевени и дано се множат вашите триумфи и срещи с обичаната аудитория! 
ЧЕСТИТ ЮБИЛЕЙ! 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР